Followers

Thursday, 20 February 2014

Change for a better life

Hello.. assalamualaikum..
Hmmm lately aku byk betol fikir.. i dun know why.. sejak xdek keje nak buat ni aku jadi byk sgt fikir.. fikir bende yg sebenarnya x penting pun.
Hmmmm dan sebab aku x byk ckp ni pun sebab aku gaduh ngan mama.. hmm yes aku dr dulu lg selalu je gaduh ngan mama.. x tau la ape bende yg x kene..
Sometime tu ade slah aku and tau2 je lah sometime yg lg 1 tu kan.. hehe..
Actually aku dah penat la gaduh2 ni semua..
Aku fikir2 balik.. bukan aku dpt pape pun.. dpt duit? Emas? Intan? Berlian? Jauh sekali..
So i decided to lower my ego and say sorry to people..
As human being kita kene jugak ubah. X semua kite buat betol yedak?.
And aku pun nak la jugak berubah. Alhamdullilah.  Aku dah boleh pijak ego aku.. heeee. Ya Allah kalau dulu aku x penah berani nak sebut perkataan sorry. Lg2 kalau aku tau tu bukan slah aku..
Tp xpe lah.. people change kan. I feel better now.
Tenang lg. Good effort makes good result kan.

Bye

No comments:

Post a Comment