Followers

Tuesday, 28 May 2013

Diploma in my hand now!! yeay!!

Assalamualaikum, fellas ^ ^
aku dah grade!!! yeay!!

deboo gok naik pentas ritu..
hew hew
blog mmg always lambat ..
gua busy. plus. 
x dek idea. td baru teringt aku lupe up  blog sal aku dah grade. 
hehe..
 omey dok kite pakai tudung :D

so now aku tgh tunggu turn nak sambung degree plak. mybe bulan 9 ni..
doakan aku dapat ye..
harap2 sgt la dpt.

last week pergi interview pasal degree ni la..
alih-alih untuk student yg dah ade diploma dowang kate x payah interview..
phewwwww kejap..
pastu rase mcm x berbaloi plak dtg,.
kejap sgt kot.

kite ni punye la semangat siap bawak folder A3 pastu siap bawah sample perfume bagai
macam tgh nak present time dipshow dulu haaaa. last2 dowang kate kowang yg dah ade dip ni x payah interview eh. pegi sane masok dewan..
time tu muke cuak gile kot. sebab mane la tau dowang tnyer soalan pelik2 kang. dah la lame tinggal buku.
kan tanyer basic grapik semua. mamposs aku.
study2 jugak tp x ingt gabra punyer pasal.
last2 dowang kate. kowang duduk barisan ni ehh. pastu beratur sowang2 isi borang yg kitorg bg tu
then pas kat saye balik. then kowang bleh balik..
then kiteorg muke sengih je manjang..
ade yg dari department fine art tu lg la. siap bawk artwork bagai haaa.
kiteorg grapik ni. kertas je yg byk. ade yg bawak pendrive je. gempak2 je semua.
last2 x payah pun tunjuk .. peeeh..

isi la kau borang A then balik cenggitu je.

so now. jantung dupdapdupdap.
tunggu result.
harap2 dapat la hendaknye.. :) 
jumpe la kawan2 semua nanti.
dan aku tetap jadi junior kowang .demm..
like i care, (tangan ats bahu mate atas ) 
buli tetap buli.. haha..
wa gangster ikip maaaaa.
bye