Followers

Tuesday, 16 October 2012

diploma show .. DONE!

1st thing.. sorry aku x pandai nak berhujah hehe.. 

Diploma aku dah abes :D 
yeay!!
so, nak share la masterpiece aku ni hehe. (bg aku bende ni jiwe aku)
aku enjoy buat design.
tapi kalau bg aku buat 3D confirm aku balik dulu.
hahaha.. 
if berkenan ngan cara aku design ni bleh la email 

aiedapinky@yahoo.com
or  
follow my twitter 
or 
add my facebook

if ade yang serius tu email la 
then kite bincang mcm mane nanti :) 

 :)  
btw kalau ade sesape yang ade amek business card aku ari tu time dip show. 
tu no salah .harap maklum.
sorry sgt2.
kesilapan yang aku sendiri x sedar. 
:(
menyesal sgt time tu. 
so enjoy seeing my design :) 
1 lagi kesilapan yg aku x sedar. x standardize -.-" 
last2 baru nak perasan .
cume dekat logo pada perfume je tersalah ckit.

100% made by me.


































No comments:

Post a Comment