Followers

Monday, 22 October 2012

next step , big step

hmm..
now dah lebih kurang seminggu aku duk umah goyang kaki.
dalam otak asyik fikir nak keje.
setakat ni aku try apply ikot tenet ni je. 
bosan gile .
tido pun asyik bangun lambat.
dah bosan2. aku kemas rumah.
bosan lagi aku pegi kemas dapur.
nak kemas blakang umah hari asyik nak hujan je. 
nak cari kerja!! 

owhh btw, aku dah isi borang penerapan uitm tu
1st choice aku - graphic
2nd- landskap.(mcm best plak kos ni, aku ni plak jenis suke kemas2), 
kalau dulu time skolah2 aku duk bilik sowang2. bleh kate setiap minggu aku ubah kedudukan katil ,almari, meja  aku. mcm2 aku buat. haha.. 
(yg penting aku buat sowang, kuatkan aku ^ ^)
3rd- aku amek pasal bisnes2. ( da lupe plak name die.)

wish me luck on that okay ^ ^

maybe next month aku nak try naseb dekat kuantan.. hehe.. 
kalau bleh aku dah mls nak bawak kereta pegi sane. serabut lah dengan saman semua grrr.. 
dah letak tiket pun, saman jugak. saket ati. mule-mule  aku baya la jugak.
dah last-last nampak melampau sgt aku mls nak bayar dah.
bukan diorang xtau kat situ tempat student.
diorang x tau kot ape makne perkataan student tu. 
kene soh dowang pegi sekolah balik kot. 
hmm.. okay lah.. 
 gotta go. bye bye 





Saturday, 20 October 2012

togetherness :)

heeeee ^ ^
enjoy scrolling :D




































HELLO KITTY PERFUME STORY BOARD TVC (PROMO)

This is my TVC :) 
  you can check out this link top see the TVC (promo) :) 
http://www.youtube.com/watch?v=oF888qEZgcI&feature=youtu.be




Duration : 2 second
video: Close shot
Audio: -
FX: -
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 1 second
video: Medium shot
Audio: -
FX: Magic sparkling
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -


Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -
Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -


Duration : 2 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 1 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -
                            


Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 2 second
video: Full shot
Audio: -
FX: -
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: -
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: -
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -

Duration : 3 second
video: Full shot
Audio: -
FX: Blur (fantasy world)
Music: Nina L'Elixer
Supers: -
Vo : -