Followers

Thursday, 5 July 2012

preparation for my dipshow.. :)

Assalamualaikum
hye
lame benor x mengupdate nate ni orp. haha
bizi ckit.. 
stakat ni preparation tu x dek la byk mane. 
skang ni dah minggu ke-4 dah..
means ade lagi 10 minggu yang tinggal 
minggu depan plak sibuk ngan muet
so i guess kite x dek byk mase lagi dah.. x camput ngan kelas yg x dek agi
huh..! seyesly skang ni tgh tkot gile2
tkot keje x sempat siap ikot dateline .
kalau ikotkan 16 ni ade 1st preview.. 
atas lecturer la
kalau betol ikot tarikh tu
tau je la ikip ni haaa
buat mcm kolej kite punyer je :P

and one more thing :'(

i got ey big problem rite now.
:(
lappy stat nak buat hal
lembab plak dah... grrrrr 
pastu kipas dalam lappy ni men nk belanggar-langgar plak ngan wayar,,
haih..
so aku kene backup sume keje2 aku kat dalam ni.. 
tkot ilang sume
mmg x dek arh dipshow aku nanti kang ..:( 
harap2 sume selamat..
aku risau gile
skang ni tgah nak g beli hard disk nak backup lappy ni cecepat. 
pray for my success  okay :) 
hopefully everything will be as i planned..
insyaallah.
and i'll be update more soon... :)
after dah proceed sume.. yeay!!


No comments:

Post a Comment