Followers

Sunday, 26 February 2012

JUST MY MINOR. :)









\























BILLBOARD, PRESS AD DAN PRINT AD AKAN DITUKA LAGI NEXT SEM.. TU CUME GMBR INTERNET.. SO NEXT SEM I HAVE TO SHOOT IT MYSELF :D

well that's all for my minor project.. 

Monday, 13 February 2012

mama saket.. :'(

kesian mama..
tangan die luke.. bukan kecik.. besa kot..
tapi aku x sempat nak pegi tgk..
malalak2 die kat umah.. naseb abah ade..
tapi time die kene tu x tau la ade org ke x kat umah tu.
aku dapat tau pun time die kat hospital dah. 
boleh plak die pergi terpotong jari die sendiri..
 mmg dari dulu aku seriau ckit kalau tgok mama potong ayam ke ikan ke.
tangan tu kalu boleh nak letak bawah pisau.. 
 aku bising pun die buat jugak
dah terbiase mcm gtu,,
4jahit kot.. nasib x terputus je jari.. kang cacat plak mama aku..-.-'
time abah nak bgtau tu. aku x syak pape pun mmg biase abah mmg call sebab kadang2 die dtg kuantan x dek alert langsung tau2 ade kat bawah,-.-" nak cek aku le tu..
call2 tanye aku ."along ade kat TC ke?" ...knpe kah soalan tersebut yg keluar.
ingt aku ni kaki dating mcm dulu lettew,
aku dah insap lew haha..
panjang jugak die bising ntah pape aku pekakkan telinge jew. mls nak bising balik hehe..
mcm biase..
okay 
hmmm. 
haaa.
ye lah..
okay..
(eh bukan aku sowang mcm ni kan.. kowang pun mesti same).
pastu tetibe die kate mama masok hospital... cuak x cuak sgt la muke aku time tu.
ingtkan mama xcident ke ape ke.
mama kalau drive cepat gelabah ckit.. hishhh wisau aku.
mcm2 soalan aku tanye.. x sempat abah aku nak ckp pun.
mane mama..??
knpe??
nak ckp ngan mama..
-.-" 
die pegi bantai gelak kat aku..
kalu ade depan ade jugak aku ketok perot die.
die kate mama terpotong tangan.. aku ingt putus. 
tapi terok la jugak sampai meraung2.. nak masok bius pun sampai doktor2 tu  kene marah ngan mama ..
pastu mlm tu aku call mama.. .
nak jugak tanyer die sendiri..
die ckp die terketok tangan die sendiri..pastu tetibe die ckp kalau la kau yang kene
mama x leh bayang mcm mane..mesti guling2 nangs. sakit gile 
(dan knpe aku pulak dibayangkan..-.-" )
besok tu aku call lagi.sore da mcm x larat sgt  so aku just straight to the point je..
nak bg die rehat je..kesian abah. kene anta adek2 g skolah sume.dah x dek org kat umah nak tolong.
aku nak balik tapi mama kate x payah pulak..
skang da okay dah tapi aku x dapat nak tgok tangan mama aku lagi.. 
naseb la x dekk sampai putus. hmm..
get well soon mama.. 
i love u..

Wednesday, 1 February 2012

FAMILY SAYE... :D

hye !!!
today sye nak cerite pasal family saye pulak..
baru-baru ni kiteorg ade pegy Perak...
family trip.. pakai bas kot...
mase 1st tu kiteorg bincang2 nak pegi ngan kete masing2 je.. 
tapi makcik aku pikir balik die kate baik pegi nek bas.. best pun best.  x dek la penat sgt.
so die kate better pegi ngan bas je la. lagypun bukan selalu dapat gather ramai2. 
makcik aku ckp die nak bg family jadi sejarah.. ahha.. aku pun x faham ape maksud die..
so kiteorg decide.. rent bas je tok sume..
aku mule2 x nak jugak pegi ngan bas. aku jenis fobia ckit ngan bende besa2 neh.. goyang2.. mabuk2.. 
dan pulak byk pulak cerite2 bas xcident kan.. mane x nyer laju nak mampus bawak bas. 
tapi bas ni x dek la laju sgt..
kire selamat la..
mase first time naik tu seram gak arh. dah lame2 tu okay je..
mase mule2 jalan x dek tido pun.. 
lepak2. men mcm dalam flight ahaha. konon la.
kiteorg ni mcm stewardess pastu men amek2 gambar.. best.. tapi goyang2 yang x tahan tu..
camera sowang 1. sume nak jadi photographer je.. haha..

nahhh ni pic kiteorg mls nak ckp byk

packing..packing... ni bwu cikit..

die ni mmg senyum mcm ni jgan wisau...haha




lepakk je kiteorg  bas x sampai agy


nenek saye... abah sye ..dan adek saye..


budak ni kuat nangis.. comel kan die..


nenek sye.. panggil die chek


buncit saye


heee xcited mule2 je



yang 2 ni mmg xcited nak lebey je.. sebab kene mrah kaco org angkat brg sowh die posing depan bas,




-.-" 






familiaaaaa <3 <3 <3


sawahhh





comel kan die ni.. nak pelokk!!!  kiteorg p zoo jumpe ngan budak comel ni.. 
lupe nak bawak balik


aku ngan muke tengah allergicnyer. ahaha.. lamtak la. pedulik plak mak..
sape soh abah beli makanan ade seafood. aku mkn la.. XD


bengkak2.. jgan tgok mate saye,. 


budak tinggi ni suke ketok kepale sye.. -.-" durhake punyer adek.


dah mcm family.. tapi laki aku x ensem plak.. dan die ni perasan tuff -.-" owh puuuhlease


charkuey teuw x brape nak sodap... nampak kerang tu??? sape soh letak aku mkn la.. ahaha


kiteorg yang second tu mak org dah.. haha.. tapi still omeykan..










comeyyy!!! nak anak mcm ni jugak nanti bile sye dah besa cikit.. skang baby x muat kat perot hehe



coki2 saye selalu ade.. tapi tinggal 1 ni je. dowang rembat.. T_T


jumpe utan.. haha jakun sume


cousin saye




suke gile gambar ni.. senget mcm kiteorg




mcm ni la kiteorg jgn kate pape tgok je.. 



ade lagy tapi dah mls nak upload.. hehe sampai cini da la... bye-bye.