Followers

Friday, 20 January 2012

perkembangan sem 5 setakat ni

hye all.
. setakat ni ... assgmnt aku sume berjalan lancar.. sem ni aku x dek yang kene buat 2-3 kali keje..
heeee best plakk...ade la jugak kadang2 kene puji..
wahhhhh terase diri dhargai pulak. 
ye la kan sem lepas asyik kene buat 2-3 kali je.. aku ingt agi sampai nangs2 buat assgmnt
bukan kene marah nyer pasal...
lappy bangang yang kuno ni buat hal...
tapikan aku rase bukan salah lappy tu..
aku yang patut die persalahkan
sebab clumsy sangat... kaki x leh duk diam.. asyik nak langgar wayar je
yang aku bengang work ilang.. 3 kali buat sume work len2... rasenyer work tu yang booth hello kitty tu kot
aku pun dah x ingt mane 1..
tapikan tapi kan..tapikan...
sem ni kan.. heeeeee~ 
lecturer aku puji kot..
die katekan "saye x sentuh pun logo awak"....
so maknenyer td.. logo untuk minor aku anty ....maknenyer untuk dip show.... aku anty... 
100% hasil karya aku sendiri .. waaahhh nampak tu..
sem ni aku rajin kot...
heee actually aku nak upload logo aku kat cini..
tapi nanti2 la ye.. sebab aku update ni pun gune pc abah aku ni..
x bawak balik lappy kat umah.. sebab besok kiteorg nak g holidayyy heee~~~
mls nak berangkut  brg byk sgt..
mama da pesan awal2 soh bawak beg kecik.. heee
sebab aku ni kalu boleh sume bende aku nak angkut sekali..
sampai dah katang plak tangan aku ni..x payah g gym... angkat beg je cukup.. XD 
tu tebiat aku.. pape pon aku mesti nak bawak beg tayar yang cam easy beg tu.. sebesar2 alam kalau bleh..
nak kasi muat sume brg aku.. 
walaupun aku x pakai.. hoho..
kalau aku retis x yah susah2 kemas. soh org packkan je... masalhnyer aku bukan retis mcm kimora tu haha..
okayy dahh merepek...

yang pasal logo tu anty aku upload eh.. 
aku pun dah jarang update blog ... 
x dekk mase 1....
b.band aku bapak aku x bayar..-.-" 
ni pun aku rembat die punye..
kalau kat ostel aku ssh ckit kalau bab meminjam brg org...
kalau pinjam pun kejap2 je ,, x biase ngan brg org ngan brg sendiri jugak best.
so i will update later2 la yer..  
gud nite all..