Followers

Monday, 5 December 2011

MINOR PROJECT AKUHH!!!

sudaaaa pilihh.... 
tajuk neh.. pasal something yang aku minat gile2..
haha
actually mule2 aku x dekk la confident sgt nak pilih project neh
sebab aku tkot x dek dapat sambutan sebab sem kiteorg da la kene gabung ngan budak junior. sem 5 ngan DGA
bapak la ramainyew..
haih.. 
tkot project x jalan.je..
project tu namenyew. 
HELLO KITTY PERFUME
aku kene renew kan product neh,,, kene perkenalkan kat org ramai. sememangnyer x ramai yg tau .. 
lecturer agy la x tau dowang budak laki.. -.-"
 actually aku tkot jugak neh..
bende alah nih bukan untuk sume org which means lelaki x dek la yang pakai
kalu ade pun. bapuk2 je kowt haha
heermm...
aku hope sgt project neh jalan ngan lancarnyew. 
sekarang neh dah minggu ke 2.. sume assgment kiteorg lecturer soh buat berdasarkan 
project minor kiteorg.
so x dek la pening sgt... nak pikir bayak project boleh jugak aku gunekan tok minor terus kan
heermm... risau2...nehh..
tolong la jgn x menjadik pulak... 
animation lagik... x stat lagy rase mcm otak aku dah serabut gile...
doakan kejayaan sye ye kawan2.. :)