Followers

Monday, 7 November 2011

PKBM(LAUT) >>>NAVY :)

kalu nak ingt zaman ni.. mmg byk gile memory best...
dari stat join sampai abes .. mmg best..
kalu setakat kene ragging ngan chip kene jemur tengah panas mmg x dekk hal la..
dah kalis.. tu dulu la haha.. skang ni mau nak menangs kalu die buat lagy haha
serius best gile aku x dekk la pandai sgt time sekolah dulu.
spm pun takat cukup mkn je...
tapi subject paling aku suke subject AKAUN.. 
dulu aku mmg enjoy ngan  subjek tu.. sebab kalu aku buat tu aku jadi khusyuk..
aku jadi obses nan no2.. eh eh.. aku nak cite sal bende len tdkan okay2
time tu kan.. kiteorg 1 team...
chip kiteorg aja.. kali nak buat pape kiteorg kene buat same2..
x boleh buat byk group..
so kiteorg kene stick ngan 1 plantun tu..
means 1 plantun ade lebey kuang 40 org x clap aku.. ntah la aku pun da lupe.. haha..

aku skip la eyy. aku ingt2 lupe neh.. aku ingt part best2 je.. 

mule2 kiteorg berlawan kawat kat sekolah... means lawan ngan
team2 lain.. putri islam, krs, darat , lain2 lagy.. aku da lupe.. n kiteorg paling best kat ctu.. nampak tu permainan die.. hahah.. wahhh berbangge gile muke kiteorg time tu. wlaupun ade barray(x rety eje >> makhluk yg org pkai ats kepale yg berbulu tu.) yg jatuh tapi kiteorg x hiraukan langsung.. mmg gile time tu.. sume org bersorakk.. waahh.. bangge siott... time kiteorg buat mcm2 bentok .. sume org tepuk tangan... sile la anda-anda faham perasaan kiteorg time tu nak senyum x boleh... mmg tahan je la.. buat muke ganas... last sekali team kiteorg menang pastu kene buat lagy sekali persembahan.. wahhh.... bangge nak mampos weyhh.. haha.. 
pastu team kiteorg dapat hadiah  ngan cikgu ... ..

then kiteorg terpilih pulak pergy peringkat daerah...
time tu pun kiteorg menang.... best gileeeee...

then peringkat negeri pulak.. haaa time ni saket ckit...
siang mlm kiteorg berlatih..mmg x putus2 ,sampai sume pun kene tido kat sekolah time tu kiteorg tido kat bilik tv. mlm tahun bwu ke ape time tu.. hmmm sedeyy x dapt celebrate ngan family. tgok bunge api dari dalm kawasan sekolah.. .. nampak semangat die kat ctu.. best kan team kiteorg.. heeee~
..
mkn pun kongsi.. minum kongsi... kalu air tu tinggal cikit pun kiteorg kene share sampai sume dapat rase ...
haa tgok die punyer kerjasame ... "

time kiteorg lawan negeri tu kan.. mmg x best gile. sebab pengadil berat sebelah.. bengong! dowang bg udare menang padahal dowang ade buat salah .. team kiteorg x dekk buat salah pun...-.-" jht gile... last2 terpakse akur. bab time kitorg pergy cari pengadil tu balik pengadil tu da x tau pegy mane.. sowang pun x nampak batang idung.. sial je.. x dapt nak g lawan jauh dah...
pastu kiteorg punyer GI( die ni org navy yg jage kiteorg org tinggi gak r) best weyhhh...
die bg kitorg hadiahh.. dapat nek kapal seminggu belayar...
time tu xcited gile babish...
sumpah best...
mcm2 kiteorg blaja...
abang2 ngan kakak2 yg keje kat ctu pun best2 ...
mlm2 leteh tapi best bab kiteorg kene jage kapal.
sume on duty dapt tydo kejap2 je.. tkot ade lanun datg samun haha..
bese la kapal tentera kan.. ssh gak kan jadi tentere.. tapikan.. best gile sebab time aku duk kat deck paling atas uh... dapt tgok bintang.. kat laut x same cam kat darat aw.. byk gile bintang n byk kali gak aku dapt tgok taik bintang jatoh.. besttt.. cantek ...rase x nak balik.. tenang gile...
time yg paling mencabar time aku pegang senapang...lupe plak name ape. 16 ape tah haha.. berat nak mampus sekali tembak nak tercabut bahu aku. dah la aku kecik.. (org2 navy tu panggil aku ikan duyung..-.-")
time atas kapal uh aku dapat ramai abang.. haha.. best kowt, ade panggil aku adek manis la budak kecik la. ape lagy tah aku da lupe.. malu siak.. da la aku bdak2 time tu.. aku fhm dowang jarang jumpe pompuan.. dowang jugak baik aw dowang nasihat aku jgn jadi navy downg ckp kebanyakan org pompuan yg jadi navy sume da x elok.. hoho fhm2 la..
aktiviti ats kapal tu mcm2 yg paling seram terjun laut..-.-" yg tu aku sowang je x buat sumpah aku tkot sampai nak nngs ... org len sume buat aku je x buat aku tkot sgt2 time tu. seba aku nampak ade jellyfish besa gile2 dari atas. bukan sekor 2.. byk .. aku mmg refuse gile2. aku x nak.. aku rakam je la dari atas malang gile time balik x dapt bukak memory aku x dapt bace... sedeyyyT_T
time balik plak sume x nak balik... haha.. sume nak duk je ctuu.. x nak berpisahh.. best weyhh... okay la panjang plak aku bebel neh.. tgok je la pic yg sempat aku kutip ni.. yg x rosak.. heee

ni abang yg panggil aku adek manis.. -.-"pehal ngan gg aku un x tau.. time scan die jadi cam neh..
yang ni pulak P.O kiteorg
dis is my besfriend :) kembar saye

anis..:)
my kembar ngan cikgu kiteorg.. encem kan
team kiteorg :)
chip kiteorg..
time nak balik dari kapal
P.O jugak.... 
kawan2 rapat saye...:)

team saye...








hoho lupe name senapang neh..

time atas kapal nak terjun laut

\
haaa dis is yg aku cite 16 tu. berat nak mampuih..

us..:)

dulu aku duk minat kat abang nehhh..

us :)

tang mane ikan duyung pun x tau-.-"


ni pun lebey kuang cam abang gak arhh hahha

staff navy..

kehitaman kiteorg time neh

nak terjun laut..:) tapi aku x pun.. tkot

No comments:

Post a Comment