Followers

Sunday, 30 October 2011

subject minor..

hye all..
sape yg amek kos cam aku mesty tau kan pasal subject minor neh..
hoh.. tkot weyh..
aku tkot aku sala pilih ..
uurrgghhh ape la aku nak buat tuk subject neh kan..
heemm lecturer aku soh pilih 50 cth untuk subjek ni.. means sume sekali 150 example lah.
sebab die akan pecahkan pulak..
product-50
service-50
campaign-50
hhrmmm aku ingt aku nak wat product jew...
aku x stat list kan lagy wahaha..
punyer pemals aku neh..
.
.
.
. sebenarnyer   yg aku bimbang kan skang ni bukan projek ni..
aku bimbangkan sape akan jadi yg terbaik anty sebab budak batch aku sikit...
pastu kiteorg terpakse campur ngan budak batch yg amek 5sem.. dowang akan grade ngan kiteorg la nanti
buat final pun same.. haih..kalu batch dowang cikit x pe la..
ni batch dowang ramai gile.. brape puloh org tah.. sampai kene bagy2 group bagai..
siak toll.. mmg kene buat serious 100% la ni.. 
aku tkot gile pkkan hal tu..
lecturer pun ramai dah yg pesan.. 
sem depan jgn men2 lagy .. 
actually lecturer2 sume x setuju ngan keputusan uitm yg buat batch dowang jadi 5sem
sebab.. anty byk mende yg dowang x dapat.. sebab byk silibus yg kene skip..
kesian jugak aku ngan budak2 neh.. tapi aku tgok project dowang power2 jugak..
lagy la buat aku tkot.. haih.. harap2 la project nih lancar.. 
sumpah aku tkot gile..
tah kat mane dowang akan buat tuk project neh. sebab ramai sgt ...
jgn la kat padang...-.-"
plezzz laaa jgn ade pape yg jadi anty kan..
hope sume jalan ngan lancar anty... 
HOPEFULLY...!!!!

No comments:

Post a Comment