Followers

Monday, 10 October 2011

first time kene saman..

aarrgghhhh bangang yang tersangat la banggang...
actually mmg sala aku.. hahaXD aku x bleh dowh tgok polis ke jpj ke..
aku jadi cuak.... muke x nak lagy pucat mcm org maty...
malu weyhh.. aku nampak aku bleh plak g stat kete pastu lari.. mane die x keja.. aiihh..
die kate sye bukan nak tahan awk pun sye nak tahan mto tu dah nampak awk lari
mane la tau awk bwk pistol ke ape ke..
watta??? muke mcm aku bawak bende2 cam tu..-.-"
ape ke bangang nyer awak ni incik jpj...
sye tau salah sye 
XDEK LESEN!!!!
byk bunyik pulak...
ckp aku budak2 la... umo x cukup la.. x cukup tinggi la'

nak je aku langgor balik kete dowang.. sabo je la..
pastu tanyer duk mane la.. konon korang ni baik la.. yg pakcik sowang2 tu okay la.. yg
keling tu siap soh aku letak bantal bagai ..-,-" awak sangt la F..

x psal2 melayang wet aku.. tambah cuak ,bapak aku tau aku kene saman...
mama aku tau.. mmg kene kerat leher aku..
tapi aku jenis  senang duduk pulak law x bg tau abah aku..
so mlm tu aku mmg x leh duk diam..mcm mane pun aku kene gak bgtau die...
 muke mmg x nak gelisah agy mcm anak maty pun ade..
keluar brape kali g pusing2 depan abah... die tgok je.. naseb x tanyer knpe..
haha..
then aku decide ikot die g isi minyak kete bab besoknyer die nak g kuale ganu ade meeting katenyew..
aku folow la die .. aku mmg suke ikot die g mane2..
so aku ingt dis is my change. okay... muke aku cuak.. x bleh duk diam..
mulot asyik sebot2 sal saman.. tetibe abah aku ckp pasal lesen...
aku dah cuak ckit.. aku wat bodo agy layan je die... haha pastu ... lepas isi minyak pastu g beli rokok.. 
aku x brani agy nak bgtau,, then dah agak2 dekat nak sampai umah.... aku cite slow2...
huhhhh.. die x marah pun..-.-" legeeeeee
aku je menggelabah lebey.. tapi aku x bgtau mama..
aku ckp kat abah jgn bgtau mama..
n yes aku caye die.. bab sebelom nehh.. mmg byk rahsie kiteorg hahaXD
love himmm ketat2... best father ever...
hhmmm besok aku nak g settlekan bab saman tuh.. thnk god... 
mane x cuak... 1st time... jpj tuh da la cam gatal je... huh...  

pengalaman pertame aku la ni.. ahhaXD tu je nak cite sebenarnyer.. haha..
thnk sebab bace,, ^ ^

No comments:

Post a Comment