Followers

Sunday, 30 October 2011

subject minor..

hye all..
sape yg amek kos cam aku mesty tau kan pasal subject minor neh..
hoh.. tkot weyh..
aku tkot aku sala pilih ..
uurrgghhh ape la aku nak buat tuk subject neh kan..
heemm lecturer aku soh pilih 50 cth untuk subjek ni.. means sume sekali 150 example lah.
sebab die akan pecahkan pulak..
product-50
service-50
campaign-50
hhrmmm aku ingt aku nak wat product jew...
aku x stat list kan lagy wahaha..
punyer pemals aku neh..
.
.
.
. sebenarnyer   yg aku bimbang kan skang ni bukan projek ni..
aku bimbangkan sape akan jadi yg terbaik anty sebab budak batch aku sikit...
pastu kiteorg terpakse campur ngan budak batch yg amek 5sem.. dowang akan grade ngan kiteorg la nanti
buat final pun same.. haih..kalu batch dowang cikit x pe la..
ni batch dowang ramai gile.. brape puloh org tah.. sampai kene bagy2 group bagai..
siak toll.. mmg kene buat serious 100% la ni.. 
aku tkot gile pkkan hal tu..
lecturer pun ramai dah yg pesan.. 
sem depan jgn men2 lagy .. 
actually lecturer2 sume x setuju ngan keputusan uitm yg buat batch dowang jadi 5sem
sebab.. anty byk mende yg dowang x dapat.. sebab byk silibus yg kene skip..
kesian jugak aku ngan budak2 neh.. tapi aku tgok project dowang power2 jugak..
lagy la buat aku tkot.. haih.. harap2 la project nih lancar.. 
sumpah aku tkot gile..
tah kat mane dowang akan buat tuk project neh. sebab ramai sgt ...
jgn la kat padang...-.-"
plezzz laaa jgn ade pape yg jadi anty kan..
hope sume jalan ngan lancar anty... 
HOPEFULLY...!!!!

Saturday, 22 October 2011

mate susah nak lelap.. INSOMNIA ATTACK!!

aarrghhh..
ape kene tah ngan aku ni..
dah kene penyakit insomnia kowt gggrrrrr
leteh aku lelap...x tydo2 jugakk.. dah la time cuty2 plak tu..
time aku kat kolej x nak pulak dtg penyakit neh grrr..
time aku nak lelap jew.. dtg la bende2 yg aku nak buat.. time neh bwu nak terpk..
aku pk mcm2 bende... 
nak keje la..
gado ngan org la.. ape nak buat besok la.. 
last2 bukak lappy layan cite x tydo2 jugakk hessshhh...
time ni pulak la nak sedeyh2. 
pastu ckp sowang2.. -.-" mengong betoi...
pastu pagy besok bgun 2-3 tghri.. bgos kan.. hahahXD


n kdang2 uh aku bleh ckp sowang2... (very creepy right..aarrghh mkn budakk)
pastu bile teringat bende sedeyh aku diam then nangs pulak.. pastu normal balik.. wtf!!! aku x tau la penyakit mende da ni..
pastu tetibe jadi gile.. 
kurang kasih syg nehh hahaha...
actually aku mmg suke ckp sowang2... 
n of coz time org sume x dekk.. 
kowang ingt aku gile nak ckp sowang2 depan org ramai.
xpasal2 aku kene heret anty g tanjung rambutan haha
aku x tau ape jadi dah ngan otak aku... kalu kul 9 aku tydoo.. kul 10 jap g aku bgun balik..
pastu kul 4 anty bwu bleh tydo.. 
mcm kene sumpah kan..-.-"
sgt bangang..!!!


time kat kolej plak.. setiap mase aku nak tydo.. dah mcm mayat aku rase hahaXD
abes class tido.. abes buat keje tydo.. mmg mase tydo aku byk gile..
kat umah hampeh... keje mmg x dekk tido x dapt mcm mayat idup la pulak..
ggrrrr... 
i hate insomnia...
hibernation lagy best hahhaXD
sekian terime kaseh...
tahan telinge la jawabnyer.. (naseb aku ni bebal..) telinge biawak..

Sunday, 16 October 2011

kegemukan teserlah..grrr...


OMFG!!!!
first time badan aku naik..



dulu aku nak sgt bdan naek.. sebab ramai org ckp aku terlalu kecik..
then pas badan mule naek.. aku jadi tkot la pulak..
GOSHH!!!
seriously!!!! 
I NEED HELP!!!
aarrgghhh!!! sumpah tension nak mampos..
plezzzz...
keje aku cuty nehh.mkn tydo je...mane badan x naek..
actually aku dah perasann sebelum ni badan aku naik..
tapi  as long as people x tgor.. aku bleh calm down lagy..
tapi semlam ....
aku tengah syok2 layan KIPIDAP WIT DA KARDISIAN..
adek aku yg laki tetibe tego... along !!!! knpe mu... !@#!#.. pastu die wat muke kembung..
xpsal2 aku maki die.. F U! hahha.
arrghh tolong jgn tego ...aarrghhhh 
pp aku da naek.. dulu nak sgt skang da dapt amek kaw... mule kelam kabut..siiiakkk..!!!


cepat la cuty neh abes.. aku da penat mkn.. uurrghh ..
T____T

Monday, 10 October 2011

first time kene saman..

aarrgghhhh bangang yang tersangat la banggang...
actually mmg sala aku.. hahaXD aku x bleh dowh tgok polis ke jpj ke..
aku jadi cuak.... muke x nak lagy pucat mcm org maty...
malu weyhh.. aku nampak aku bleh plak g stat kete pastu lari.. mane die x keja.. aiihh..
die kate sye bukan nak tahan awk pun sye nak tahan mto tu dah nampak awk lari
mane la tau awk bwk pistol ke ape ke..
watta??? muke mcm aku bawak bende2 cam tu..-.-"
ape ke bangang nyer awak ni incik jpj...
sye tau salah sye 
XDEK LESEN!!!!
byk bunyik pulak...
ckp aku budak2 la... umo x cukup la.. x cukup tinggi la'

nak je aku langgor balik kete dowang.. sabo je la..
pastu tanyer duk mane la.. konon korang ni baik la.. yg pakcik sowang2 tu okay la.. yg
keling tu siap soh aku letak bantal bagai ..-,-" awak sangt la F..

x psal2 melayang wet aku.. tambah cuak ,bapak aku tau aku kene saman...
mama aku tau.. mmg kene kerat leher aku..
tapi aku jenis  senang duduk pulak law x bg tau abah aku..
so mlm tu aku mmg x leh duk diam..mcm mane pun aku kene gak bgtau die...
 muke mmg x nak gelisah agy mcm anak maty pun ade..
keluar brape kali g pusing2 depan abah... die tgok je.. naseb x tanyer knpe..
haha..
then aku decide ikot die g isi minyak kete bab besoknyer die nak g kuale ganu ade meeting katenyew..
aku folow la die .. aku mmg suke ikot die g mane2..
so aku ingt dis is my change. okay... muke aku cuak.. x bleh duk diam..
mulot asyik sebot2 sal saman.. tetibe abah aku ckp pasal lesen...
aku dah cuak ckit.. aku wat bodo agy layan je die... haha pastu ... lepas isi minyak pastu g beli rokok.. 
aku x brani agy nak bgtau,, then dah agak2 dekat nak sampai umah.... aku cite slow2...
huhhhh.. die x marah pun..-.-" legeeeeee
aku je menggelabah lebey.. tapi aku x bgtau mama..
aku ckp kat abah jgn bgtau mama..
n yes aku caye die.. bab sebelom nehh.. mmg byk rahsie kiteorg hahaXD
love himmm ketat2... best father ever...
hhmmm besok aku nak g settlekan bab saman tuh.. thnk god... 
mane x cuak... 1st time... jpj tuh da la cam gatal je... huh...  

pengalaman pertame aku la ni.. ahhaXD tu je nak cite sebenarnyer.. haha..
thnk sebab bace,, ^ ^