Followers

Thursday, 8 September 2011

asgmnet...(student best frend) -.-"

today aku buat assgmnt untuk encik jai.
visual advertising
satu iklan.. n 1 agy booth.... actually bende ni x dekk la serumit keje2 len... jus sketch ,proceed, trace jew...
tapi.... yg membengang kan aku at cini... pasal.. keje ni.. aku buat2.. tetibe lappy aku padam...
kalu sekali x pe lakan.. ni sampai 3 kali.. ape kowang rase????
dengan keadaan berpeluh2 buat neh... tengahari pulak tu.. pastu tetibe ilang cam tu je,
aku rase nak g g guling2 atas tar tu... bengang die. toksah nak cite la kan...
mmg hasil die len2.. la pulak.. sebab aku x ikot 100% mcm yg aku trace... actually aku x pandai lukis.. heheh..
result sketches aku sgt la burukk... toksah nak bgtau la...
ngan kaler ntah pape.. aku x paham aku yg aku buat... tapi setelah ditouch up dalam AI aku rase result die mcm okey la cikit.. walaupun aku tidak berseni.. hahaXD 
as a graphic student.. jiwe graphic tu aku try jugak carik... 
dari pagy td sampai la pukul 10mlm td bwu siap keje aku... 
mmg x patah pulak pinggang akukan.. hahaXD dah mcm nenek tua aku rase...
okay la ckp byk un x gune..
dis is my work...
x submit lagy neh... 
bg kowang tgok dulu hahhaXD hope la accept..

visual ^ ^


my booth ^ ^


aku addict dengan hello kitty... so sume aku buat hello kitty.. hahhaXD

2 comments: