Followers

Sunday, 18 September 2011

hasil kerje saye...


hye ...minggu lepas aku kene create something daripade 3 bende ...
1- backhoe
2-wolf
3-t-rex
agak susah la.. tapi aku try gakk.. terpakse la.. assgmnt x buat x dekk la markah... 
hmm... actually aku ade jugakk search... pastu copy ckit kat internet.. hehehe,.
so ni la die.. x tau nak kate ape.. lecturer aku ckp character da ganas.. tapi mcm x ciap.. hahha
aku pun da x tau cam ne nak buat dah... gune gradient je... aku x rety sgt photoshop,, aku gune ai je la... hahah..XD 
ni la hasil keje aku...
ckp pun dah meraban da.... 



yang kat bawah ni plak untuk puan bayanti... yg movie aku cite dulu...(kalu kowang follow la hahha)
x dekk la cantek sgt... 
heeee~ 


cover dvd



movie poster

Thursday, 8 September 2011

asgmnet...(student best frend) -.-"

today aku buat assgmnt untuk encik jai.
visual advertising
satu iklan.. n 1 agy booth.... actually bende ni x dekk la serumit keje2 len... jus sketch ,proceed, trace jew...
tapi.... yg membengang kan aku at cini... pasal.. keje ni.. aku buat2.. tetibe lappy aku padam...
kalu sekali x pe lakan.. ni sampai 3 kali.. ape kowang rase????
dengan keadaan berpeluh2 buat neh... tengahari pulak tu.. pastu tetibe ilang cam tu je,
aku rase nak g g guling2 atas tar tu... bengang die. toksah nak cite la kan...
mmg hasil die len2.. la pulak.. sebab aku x ikot 100% mcm yg aku trace... actually aku x pandai lukis.. heheh..
result sketches aku sgt la burukk... toksah nak bgtau la...
ngan kaler ntah pape.. aku x paham aku yg aku buat... tapi setelah ditouch up dalam AI aku rase result die mcm okey la cikit.. walaupun aku tidak berseni.. hahaXD 
as a graphic student.. jiwe graphic tu aku try jugak carik... 
dari pagy td sampai la pukul 10mlm td bwu siap keje aku... 
mmg x patah pulak pinggang akukan.. hahaXD dah mcm nenek tua aku rase...
okay la ckp byk un x gune..
dis is my work...
x submit lagy neh... 
bg kowang tgok dulu hahhaXD hope la accept..

visual ^ ^


my booth ^ ^


aku addict dengan hello kitty... so sume aku buat hello kitty.. hahhaXD