Followers

Thursday, 11 August 2011

kepale otak serabot.ggrrrr

poning!!!poning!!!! 
haih... rase nak je sembur kat sape2.. 
sabo aida...
assgmnt oh assgmnt...
bile nak abes ni...
lotehh aku pk.. 2 proposal nehh.. haihhh...
mengeloh!!!! mengeloh! mengeloh!!!! buat tu jgan... (mama aku bebel) sedebik atas ple aku kan..
aku pulak mulot menjawab.. meh cini tolong buatkan.. tgok sape lagy mengeloh..-.-" sekeh free sekali aku dapat..
hahahaXD (oke dis time salah aku) mulot laser sgt... hahaha.. 
byk bende weyhh pk skang nehh...
help me... 
aku x pat la nak tinggal katil.. cam ne nak wat ehh.. law siang ari aku tydo je memajang-.-"
malam pulak aku jadi guard lam bilik..x leh tydo.. sambil wat keje la tu..kwn2 aku ckp aku pengsan ...-.-" mane x nyer pagy tydo nak buke bwu bgun serupe x pose kan.. XD
aku mmg dari kecik cam tu.. 
bab mama x penah larang dats y la.. bese kat umah ptg bgun terus kuar g cari air tebu ngan abh..
-.-" ape punyer org la aku.. menurun ikot abah la ni kuat tydo... abah balik keje je tydoo (ni kalu bulan pose je la..)
law bleh aku nk kurangkan tydoo la.. nak wat assgmnt sebelom raye nih nak submit byk gile neh... siak tol..
habes la law x anta.. 
habis markah aku kene sembelih jap g... aiigooo!!! aigoo.!!! risauu!!!!
perot plak meragam mlm2 bute.. rajin pulak aku nak ulang alek toilet malam2 bute
mmg simpan sampai pagy la jawbnyer.. XD gelak pulak blkang tu....
hmmm... hope sgt2 assgmt aku cepat siap... 
yassin lagy-.-' haih... 

No comments:

Post a Comment