Followers

Sunday, 14 August 2011

my work..^ ^ sorry kalu x cantek

aku x pandai sgt bab2 lukis ni.. tapi aku suke melukis..
heee~~
ni keje tok en ujang...
aku kene wat marker rendering (yg aku ckp salah paper ari tu )
ni r hasil keje die..


 





 

 

ni pulak encik zaki punyer.
flow chart aku.. x dek la cantek sgt... heee~~
.......




heeee~~~ dats all.. .
insyallah akan update lagy.. byk lagy sebenarnyer..
lembab pulak tenet, heee
daaaa~ ^ ^

Thursday, 11 August 2011

kepale otak serabot.ggrrrr

poning!!!poning!!!! 
haih... rase nak je sembur kat sape2.. 
sabo aida...
assgmnt oh assgmnt...
bile nak abes ni...
lotehh aku pk.. 2 proposal nehh.. haihhh...
mengeloh!!!! mengeloh! mengeloh!!!! buat tu jgan... (mama aku bebel) sedebik atas ple aku kan..
aku pulak mulot menjawab.. meh cini tolong buatkan.. tgok sape lagy mengeloh..-.-" sekeh free sekali aku dapat..
hahahaXD (oke dis time salah aku) mulot laser sgt... hahaha.. 
byk bende weyhh pk skang nehh...
help me... 
aku x pat la nak tinggal katil.. cam ne nak wat ehh.. law siang ari aku tydo je memajang-.-"
malam pulak aku jadi guard lam bilik..x leh tydo.. sambil wat keje la tu..kwn2 aku ckp aku pengsan ...-.-" mane x nyer pagy tydo nak buke bwu bgun serupe x pose kan.. XD
aku mmg dari kecik cam tu.. 
bab mama x penah larang dats y la.. bese kat umah ptg bgun terus kuar g cari air tebu ngan abh..
-.-" ape punyer org la aku.. menurun ikot abah la ni kuat tydo... abah balik keje je tydoo (ni kalu bulan pose je la..)
law bleh aku nk kurangkan tydoo la.. nak wat assgmnt sebelom raye nih nak submit byk gile neh... siak tol..
habes la law x anta.. 
habis markah aku kene sembelih jap g... aiigooo!!! aigoo.!!! risauu!!!!
perot plak meragam mlm2 bute.. rajin pulak aku nak ulang alek toilet malam2 bute
mmg simpan sampai pagy la jawbnyer.. XD gelak pulak blkang tu....
hmmm... hope sgt2 assgmt aku cepat siap... 
yassin lagy-.-' haih... 

Monday, 8 August 2011

my assignment

okay! proposal dah complete tunggu nak soh mr siva cek jepp..
n now aku nak kene siapkan story board tok jalan cite tu pulak..haih  byk gile..
count2 balik sume 58..law ikot story telling yg aku cipte tu..
tp aku pendekkan..-.-" jadi  56 je ..
asal la panjang sgt..
cam ne nak bg pendek lagy yerp..
aku bukan pandai sgt lukis.. haih.. tapi thumbnail die da siap da..

aku nak selit subjek len yg aku buat... ehh.. ni keje en ujang.,
frst time gune marker... first beli marker salah..-.-" melayang rm50 inggt.sabo je la...sebab colour die x itam puteh die colour mcm sephia gtu... siakk toll!! sabo je la.. mmg pape pun aku mmg selalu wat keje 2,3,4 kali..
mmg aku jenis mcm tu..
pastu aku g beli marker kat puan ros. rm90..
bulan ni mmg wet mcm air gile2.. dapat je mara..kepale x dek pk shopping2 da. byr utang..byar utang..
aku x selese tol idup berutang..
pau abah aku selese la idup XD btw aku x penah pau org len selain bapak aku oke...
die banker aku.. sampai aku keje then aku pulak banker die..-.-" aku dah janjji ngan die..(terclap janjji awal sgt kan dah kene tunaikan)
akukan along.. so mmg tanggungjawab aku kowt.. walaupun perangai x serupe  itu along..
oke2..
back to cite td keyh..
en ujang bg keje bapak byk gile.. tapi mmg slah kiteorg jugk bab x dtg kelas die.. hahaXD mane x nyer..
class ari isnin pagy pulak...
muke aku ni da la kuat tydo.. langsong die denda bg keje 10 work gune marker..
rase nak maki 10-18 perenggan jep...
tapi saba je la.. mmg sala kiteorg terang-terangan kerane memonteng kelas beliau.. haha
pastu td g class die.. anta work la konon.. muke sume berkoba2 kan.. bangge la..
keje dah siap.. masing2 x tydoo.. aku sowang je yg tydo bab keje tu aku siapkan kat umah ary tu..
sampai2 je... tgok dak2 laki sume x siap agy.. mmg lagy best la kiteorg ingt dpt la puji ke ape ke. bab cepat siapkan keje kan..
tapi=.="
T______T sedeyyyy!!!!!!
sala paper...
kiteorg p wat kat paper tebal...
bab tu marker cepat abes.. kertas tu g sedut ... siak tol kertas nehh...pijak kangg!!!
rase mcm nak lompat2 ats meje..pastu menjerit ENCIK UJANG!!! KITEORG BUAT NI X TYDO MLM
DAH LA MARKER ABES... ARRRGHHH!!!!
tapi tuu sume lam ati je,,,,sedeyyy
muke sowang2 x ank lagy muncung la..
last2 en-ujang ckp... x pe la.. kowang letak ats meja sye mingu dpan.. suem muke berseri2.. da la sume pakai baju kurung..
sumpah lawak law ingt balik.. dak2 laki sume cebok nak ejek2 kiteorg...-.-" rase nak bg mkn penyepak heels 5 inci je bg berdokek atas pale sowang2.. sabau je la...
skang pale aku ngah pening ngan keje movie tu.. anty nak keje buat sample promotion lagy..
aiiyakk.. senior !! anda sgt diperlukan.. aku tkot x sempat mase je.. tinggal wape minggu agy. aku x nak repeat lagy.. yassin pun belom hafal lagy.. mampuih aku law aku repeat lagy...
mmg kene sembelih ngan mama aku jap g..
oke la
dats all for now.. sorry la aku jarang update... sebenarnyer tenet ni mcm nak sowh aku tydo je..
so aku tydo je laa..XD
btw aku mmg gile ckit so kalu yg bace ni jenis yg x kuat mencarut sorry la.. ayat aku mmg agak kasa.. tapi aku x kasa orgnyer.. lembut pun x... bese2 jepp.. heeeee~~~ ^ ^ daaaa