Followers

Friday, 8 July 2011

watta heck is wrong with dis pompuan huh???

gile tol budakk ni.. aku bengang jewp... ntah pape.. 
aku x kco kau. aku x stalk kau..cebok nak kate aku stalk kau kan..
haaa td bwu je aku stalk.
bwu aku tau skang.... ade jugak name aku menghiasi kau nye blog..walaupun ckit tapi ade la jugakkan...
shiall la.. aku ade kau pun nak ade..knp ha??? 
ni org ckp la kan.. aku suke pink kau pun nak pink.. aku suke hello kitty kau un nak... n aku ade rabbit.. aiihhh kau un nak jugakkk... n now sape stalk sape ni beb.????? kalu 1-2 bleh terime la.. kebetolan. cube kau kire tu wape kali da... huurmm... awak ni... tapi x pe la awak.. ikot awak la.. 
janjji awk bahagie... aku x kesah.... duet kau... 
org yg cebok bgtau pasal kau kat aku..kau ingt aku nak tau sgt sal kau uh??? heyy gurll please la.. aku x kco hal org la law org x kco hal aku.. mmg x la aku nak kco hal kau... 
lantak kau nak tertonggeng ke tergolek ke.. aku peduli ape...
yess aku mmg benci gile nak mampus kat kau..
n u wanna noe y x?? 
haaa meh..meh nak bgtauu...
bab kau penah kco aku dulu. ingt ta..ingt ta...
ade aku penah kco ko ke pompuan?? x kan...
ckit un aku x kco ko kan..
aku paling pantang org cebok ngan hal aku ... 
aku wat hal aku .aku x kco org... org cebok2 nak kco aku pehall pulakk.
postt lam ni pandai nak maki2.. depan asal kau diam weyhh..
aiiishhh...
tolong la paham.. aku bukan suke gado-gado.. aku pun kecik je orgnyer.. bukan besau sgt un..
kau wat la hal kau.. aku x penah nak amek tau.. lantak kau la nak kate ape un.. 
seyesly aku mmg benci kau gile2.. bab mulot kau..
lau kau x cebok nak tego gmbr aku dulu.. aku xkan kate kau maki kau macm ni aw... so better kau beringt la ckit ye... sebelom kate pape.. better kau cek dulu ape yg kau sembur tu... mulot org ramai...
kau cite sowang.. sampai gak anty... jauh mane un kau.. selagi kau x lam kubur cite tu akan sampai...
tolong laa.. aku mls da dgr cite kau.. berdarah telinge aku...
n stop copying people.. 
juzz stopp...stopp.n stoppp... aku dah x nak tauu n dgar pape sall kau dahh.. bingit tau x..dahh laa.. law ko stalk confrm kau akan bace n tau.. if x.. kau xkan tau.. hahhaXD, so enjoy reading my blog..=)
owhh.owhh btw.. lam blog kau tu ade salah ejaan aku rase.. bukan... piece >>>>..peace...hahhaXD sorry terstalker ckit. sgt byk aku dgr cite.. sakit pulak telinge aku dgr.

No comments:

Post a Comment