Followers

Wednesday, 27 July 2011

about the movie..

huurmmm stakat ni... aku bwu siapkan proposal.. tapi xtunjuk agy kat puan...
proses slow gile kowt.. haih.. aku try nak siapkan secepat yg mungkin.. tapi byk lagy keje lain yg datg jugak ni..
so terpakse la bg2 mase... 
as AD student opcoz la tido mlm selalu x cukup kan.. aku pulak jenis kuat tydo..
x dek class je mmg tydo la aku jawbnyer. actually aku xsuke wat keje siang.. xtau la nape..
law siang rase nak membute je... haha..
law lam class. haih.. mmg x mengantok pulak mate .. 
selain dari movie ni. aku ade projek len ...
kene cari batu besau... pastu buat art kiteorg ats batu tu..
kowang pk plakkan.. cam ne nak angkut batu tu nak g ikip 5 yg serbe 'indah' tu.. haih
ngah memikir la ni..
byk gile kot keje nak kene settle.. 
aku bleh rilek je.. haha.. 
bukan rilek saje weyhh.. baring2 kepale gerak cari idea. 
sem ni aku nak jadi dak bek.. mls amek tau hal org.. apetah lagy nak stalk org..
mmg x dek la weyhh..
kwn2 aku un aku dah jarang lepak skang.. 
bwu terase buang mase pulak.. dulu x dek pulak rase cam neh..
dah besa dahh aku ni kowt hahaXD 
abah anak abah dah besa!!!...

oke2.. back to the movie..
sebenarnyer puan x dek la movie tu mcm movie betoi..
haih. tersala paham pulak aku ni...
die nak movie tu jalan cerite melalui gambar... faham dak ni?? faham dak??
maksud die cam story board la.. 
tapi panjang gilak la cite tu.. nak snap 1-1...
btw sesape yg nak jadi pelakon buleh la mengisi borang yerppp..
haha mmg gune agak ramai org jugak la..
kwn2 aku la jadik mangse nehh.. hahha..
stakat nih aku bwu siapkan plot story board tok panduan aku time nak shoot tu la..
camera aku da berabuk da tu.. kesian die. aku x layan pun die..
hmmmm.. 
oke la.. dats all kot.. 
aku nak sambung keje..
daaaa~..
sorry saye agak mls melayan blog,,, agak jarang mengupdate.. sorry again..ngeee~


No comments:

Post a Comment