Followers

Wednesday, 27 July 2011

about the movie..

huurmmm stakat ni... aku bwu siapkan proposal.. tapi xtunjuk agy kat puan...
proses slow gile kowt.. haih.. aku try nak siapkan secepat yg mungkin.. tapi byk lagy keje lain yg datg jugak ni..
so terpakse la bg2 mase... 
as AD student opcoz la tido mlm selalu x cukup kan.. aku pulak jenis kuat tydo..
x dek class je mmg tydo la aku jawbnyer. actually aku xsuke wat keje siang.. xtau la nape..
law siang rase nak membute je... haha..
law lam class. haih.. mmg x mengantok pulak mate .. 
selain dari movie ni. aku ade projek len ...
kene cari batu besau... pastu buat art kiteorg ats batu tu..
kowang pk plakkan.. cam ne nak angkut batu tu nak g ikip 5 yg serbe 'indah' tu.. haih
ngah memikir la ni..
byk gile kot keje nak kene settle.. 
aku bleh rilek je.. haha.. 
bukan rilek saje weyhh.. baring2 kepale gerak cari idea. 
sem ni aku nak jadi dak bek.. mls amek tau hal org.. apetah lagy nak stalk org..
mmg x dek la weyhh..
kwn2 aku un aku dah jarang lepak skang.. 
bwu terase buang mase pulak.. dulu x dek pulak rase cam neh..
dah besa dahh aku ni kowt hahaXD 
abah anak abah dah besa!!!...

oke2.. back to the movie..
sebenarnyer puan x dek la movie tu mcm movie betoi..
haih. tersala paham pulak aku ni...
die nak movie tu jalan cerite melalui gambar... faham dak ni?? faham dak??
maksud die cam story board la.. 
tapi panjang gilak la cite tu.. nak snap 1-1...
btw sesape yg nak jadi pelakon buleh la mengisi borang yerppp..
haha mmg gune agak ramai org jugak la..
kwn2 aku la jadik mangse nehh.. hahha..
stakat nih aku bwu siapkan plot story board tok panduan aku time nak shoot tu la..
camera aku da berabuk da tu.. kesian die. aku x layan pun die..
hmmmm.. 
oke la.. dats all kot.. 
aku nak sambung keje..
daaaa~..
sorry saye agak mls melayan blog,,, agak jarang mengupdate.. sorry again..ngeee~


Friday, 8 July 2011

watta heck is wrong with dis pompuan huh???

gile tol budakk ni.. aku bengang jewp... ntah pape.. 
aku x kco kau. aku x stalk kau..cebok nak kate aku stalk kau kan..
haaa td bwu je aku stalk.
bwu aku tau skang.... ade jugak name aku menghiasi kau nye blog..walaupun ckit tapi ade la jugakkan...
shiall la.. aku ade kau pun nak ade..knp ha??? 
ni org ckp la kan.. aku suke pink kau pun nak pink.. aku suke hello kitty kau un nak... n aku ade rabbit.. aiihhh kau un nak jugakkk... n now sape stalk sape ni beb.????? kalu 1-2 bleh terime la.. kebetolan. cube kau kire tu wape kali da... huurmm... awak ni... tapi x pe la awak.. ikot awak la.. 
janjji awk bahagie... aku x kesah.... duet kau... 
org yg cebok bgtau pasal kau kat aku..kau ingt aku nak tau sgt sal kau uh??? heyy gurll please la.. aku x kco hal org la law org x kco hal aku.. mmg x la aku nak kco hal kau... 
lantak kau nak tertonggeng ke tergolek ke.. aku peduli ape...
yess aku mmg benci gile nak mampus kat kau..
n u wanna noe y x?? 
haaa meh..meh nak bgtauu...
bab kau penah kco aku dulu. ingt ta..ingt ta...
ade aku penah kco ko ke pompuan?? x kan...
ckit un aku x kco ko kan..
aku paling pantang org cebok ngan hal aku ... 
aku wat hal aku .aku x kco org... org cebok2 nak kco aku pehall pulakk.
postt lam ni pandai nak maki2.. depan asal kau diam weyhh..
aiiishhh...
tolong la paham.. aku bukan suke gado-gado.. aku pun kecik je orgnyer.. bukan besau sgt un..
kau wat la hal kau.. aku x penah nak amek tau.. lantak kau la nak kate ape un.. 
seyesly aku mmg benci kau gile2.. bab mulot kau..
lau kau x cebok nak tego gmbr aku dulu.. aku xkan kate kau maki kau macm ni aw... so better kau beringt la ckit ye... sebelom kate pape.. better kau cek dulu ape yg kau sembur tu... mulot org ramai...
kau cite sowang.. sampai gak anty... jauh mane un kau.. selagi kau x lam kubur cite tu akan sampai...
tolong laa.. aku mls da dgr cite kau.. berdarah telinge aku...
n stop copying people.. 
juzz stopp...stopp.n stoppp... aku dah x nak tauu n dgar pape sall kau dahh.. bingit tau x..dahh laa.. law ko stalk confrm kau akan bace n tau.. if x.. kau xkan tau.. hahhaXD, so enjoy reading my blog..=)
owhh.owhh btw.. lam blog kau tu ade salah ejaan aku rase.. bukan... piece >>>>..peace...hahhaXD sorry terstalker ckit. sgt byk aku dgr cite.. sakit pulak telinge aku dgr.