Followers

Saturday, 11 June 2011

movie maker...sem 4 project



pening...pening... tu je aku bleh ckp.. tension gile.. mmg la selalu pun pening kan kalu wat assgmt sume ni..kalu x pening x panggil assgmnt pulak hik..hik..
tapi kali ni aku rase lagy ssh gile nak mampos.. aargghh.. aku sampai x kua ostell.. x lalu mkn.
sebab assgmnt nih.. gile arh.... first time aku pening sampai nak demam..sebab assgmnt..
assgmnt sem ni paling..paling mancabar bg aku.. 
mane tak nyer.. lecturer x nak drama yg biase-biase.. die nak yg mcm mat saleh punyer..
ade effect-effect jadah sume tu.. gile arhh.. aku un x wape pandai agy photoshop. khidmat senior-senior amat diperlukan....sem ni aku sgt cbuk.. nak kene g peneng shoot gambr agy.. duet pulak x wape nak ade.. 
as a student mmg la kene saba kan.. mmg aku saba.. tapi kadang cam x leh terime hakikat un ade. mmg aku xcited nak wat movie ni.. aku suke sngt..
ye la mane la tau kan kalu menjadi keje aku ni bleh wat duet lak.. maknenyer ade la duet poket ckit
nak shooping2.. ahha..XD sempat lagy kan.. hahaha... 

sumpah kepale aku ngan buntu skang.. kwn2 aku ajak kua aku bleh wat x tau je... mesty dowang terase aty ngan aku kan..sowi la kwn2 sume keyh.. aku bukan xnak kua.. tapi aku
ade keje yg lagy penting dari lepak.. sebelum ni aku bleh lagy lupekan assgmnt nih.. tapi kali ni.. nak tydo assgmnt makn assgmnt.. minum assgmnt.. memikir je keje aku 24 jam.. rase dah x leh nak wat pe dahh.. law aku kua un.. kepale aku asyik penat mikir... anty aku x layan dowang.. lagy terase dowang.. bek aku duk ats katil yang empuk lagy sejuk ngan kipas ni.. cari idea-idea yang bernas tuk movie aku tu... 
wet mara dah tinggal cikit nehh.. maty aku nak g peneng anty.. pau abah la nampaknyer... aiishh.. kesian abah...
untuk minggu ni aku kene siapkan proposal tuk movie tu.. tapi nak siapkan proposal aku kene pk jalan cite dulu.. nak jadikan sinopsis die.. arrrgghhh.. akuu pening... sikit sgt idea aku.. aku tkot cite nih jadi cite yg biase.. yg org bleh pk ape akan jadi next.. aku xnak mcm tu.. aku na bg cite neh lain dari yang lain.. 
aku x nak main2 sem nehh.. aku x nak repeat dahh.. waaaaa. aku serikk... walaupun yang aku repeat tu ctu.. yeee aku repeat ctu.. malu tau x, terase jahil disitu... time skolah aku la A agama.. kang aku paling tercorot... nak ketok2 je pale aku kat dinding.. bodoh..bodoh sgt2 saye ni.. pas ni aku x nak main2 dah... insyaallah. doakan sye ye kwn2.. ^_^.. nanty sye akan update dari semase ke semase sal movie tu yerpp.. 


No comments:

Post a Comment