Followers

Saturday, 4 June 2011

holiday ngan family....^_^.. weeee~

dah lame 1 family x spend time together cam neh.. diz time 3 family  jew.. law sume ade lagy happening kan.. huurmm.. x pe..xpe.. next time buat lagy... 4 chalet 4 3 family.. 1 bilik si terune.. 1 bilik si dare. n 2 bilik tok si tue.. haha.. kiteorg lepak kat cherathing je.. sebenarnyer bende ni x rancang un... aku un x tau... pada suatu ptg aku rase sgt busan duduk di ostell yg usang ni. haha.. teramat busan.. terpk plakk windu kat family kat umah... so aku pun kaco la abah aku yg ngah bz keje.... cam beze miscol jepp. aku ckp2.. sembang2.. then aku ckp nak holiday.. benornyer aku majok nan die bab ary tu x pat g kenyir.. sedeyh tau x.. cuty2 kene terperap kat umah je... pastu degr bebelan mama...aiishh.. diikuti bebelan minyak kete asyik abes.. haha.. (keje aku la tu) tapi aku tetap pekakkan telinge.. haha mcm bese .. x gadoh sehari x sah..gado manjew.. bese la.. oke2.. balik mule yg abah td.. pastu aku ajak la abah aku g lepak cherathing.. pastu sedang molek..(ganu sket).. makcik aku dari perak tuh balik kampung.. abah aku ajak la dowang sekali.. so dowang plan2.. aku dah ckp awal2.. law balik x dek wat pe baik aku x yah baik.. mengabiskan beras jew.. law ade even best la jugak x dekk la aku baring jew 24 jam... oke laa.... aku suke tgok adek beradekk abah aku.. bab dowang still perangai cam budak2 lagy.. aku suke bab walaupun dowang dah kawen .. dowang still bleh spend time together. then dowang act cam dowang still duk 1 umah cam dowang mude2. cam kowang adek beradek law lepak same2 .. kinda like dat la.. mulot sowang2 x nak lagy riuh la kan.. haha..^_^... suke..suke... oke.oke.. enough!!!!... skang aku nak tunjuk family besau kiteorg dulu .. ni time raye tau.. tapi ni pun x cukup agy... introducing tengku's n che engku's family..


n dis is my grandsweetmother...


ni pulak my cousin yg same umor ngan aku...
ignore la yg 2 manusie tu haha.. >.<..

law nak cite sal family mmg x abes kan.. haha.. actually aku nyer motif nak tunjuk kat kowang sal holiday tu.. aiiishh.. nak byk pulak nak kene upload. line celcom nehh.. dahh mcm ape dahh... ape kate krang tgok pic2 tuh kat fb je.. haha., tu un law kowang nak tgok a.. ahah... aku x kesahh..line ni mcm kure2 jewpp.. aiishh... okey la... enjoy...


No comments:

Post a Comment