Followers

Monday, 6 June 2011

beauty..hurrmm...

4 me.. sume org lam dunie ni cantek.. cume ade sesetengah org tu perasan die tu terlampau cantek n terlampau huduh.. ... sebenarnyer sume org cantek.. tuhan dah buat elok.... n off coz ade sebab Die buat cam tu kan.. kdang2 aku rimas tngok org perasan cantekk.. errkk meluat aku..bak kate abah aku la kan.. dowang law nak wat bini org x cari yg cantek .. dowang cari yg comel.. nak tau knpe??? kowang tanyer la org-org tue.. byk kali abah aku pesan  bende yg same.. tapi mcm bese aku ni jenis x makan saman.. aku wat bodo je.. haha.. sebelum ni aku penah tengok sowang budak pompuan ni.. die pegy kutuk2 budak pompuan.. budak yg die buli tuh.. x wape sempurne... die sumbing x silap aku.. aiiishhh.. kesian aku tgok.. die pegy ketok2 budak tu.. budak tu x melawan cikit un... kesian sgt.. nak menangis aku tgok.. nasib la aku tngok lam vid.. haha.. geram jep aku tengok pompuan tu.. bajet cantek sgt la tu... yg x bleh ble..d ie pegy potong2 nyer rambot budak pompuan tu..kowang try r cari lam u tube. aku lupe lak tajuk vid tu. aku tgok un lam fb... x clap skolah cine kot.... actually aku bukan nak pasan aku ni cantekk.. aku rase aku x dekk la cantek mane un.. bab ramai agy yg lagy cantek dari aku ni haa.. x yah nak bangge sgt la.. tue anty berkedut jugakk.. kubur jugak tempat kitekan.. aku mls la nak ckp sal agame ni.. agame aku un x betol sngt nak sekolakan org .. haha.. mmg x layak la kan.huurmm.. mcm ni la.. moral nyer kat cini.. kite x yah nak menyombong ngan ape yg kite ade. ingt kite ade org lain un ade.. x yah nak membongkak sane sini.. buat org lain meluat... sebab bende tu x  long lasting un....x yah nak bangge sngt... okeyh.. enjoy la lagu nih yerpp.... yg sal vid tu anty aku cari aku letak lam ni...

No comments:

Post a Comment