Followers

Tuesday, 10 May 2011

noe.. it's all about me oke peeps...

heyy every1.. name aku Che Engku Nur Aida bt Che Engku Aidil... busan la.. xnak wat ayat buku...herrmm.. aku duk kat kemaman,,. no tepon.. hahhah go ask my dad... hihihii.. oke.. kdng2 kowang ade terpk x?? knpe aieda pinky.. knpe pinky.. mesty kowang ingt aku ni suke sagt n finatik ngan colour tu kan...kan..
 jawapan die mmg yes..yes.. and yes.. tapi ade lagy yg special bout dats colour.. mmg dari kecik agy aku suke colour tu.. aku un x tau.. semenjak 2 menjak ni. aku try nak tuka stail kit.. nak pakai itam ke.coklat kew.. make diffrent la kate org kan. ni bab ade org request hahaha.. aku try jew.. herrmm. actually there something behind dat colour.. to me.. colour tu suit aku.. aku x nak bgtau a knpe kan.. let it be a secret 4 my self oke ..^_^.. 

enough 4 dat..

oke.. actually aku nak cite sal flash back yg selalu kaco aku mlm2.. (kinda scary rite hahaha).. if aku x leh tydoo.. falsh back bodoh tu dtg la.. serabut un ade.. n aku akan menangs sampai bengkak mate.. aiishh.. i hate it... rase mcm nak je ilang ingtan tau x.. kdng aku rase cam aku ni such a dummy people ingt mende yg dah lame n mende tu mmg x kan balik jadi mcm biase.. mcm psycho . sumpah rase nak bunuh diri time flash back tu dtg.. aku un x leh dgr yg related sal hal2 lame aku tu .. kalu aku dengr aje.. mule la.. falsh back dtg ..tapi if aku duk lepak nan kwn2 xdek la die dtg.. if aku sowang2 tu die dtg la.. aisshh aku rase aku ni dah gile kot.. kowang mesty tkot ann bace neh sume.. kalu korang ade kat tempat aku nii ape kowang akan wat.. nak cite kat org mmg x la ... better be alone rite.. haha.. as long i have frends i'll be oke.. ( all the flash back is related to my ex...) hurrmm.. stupid ex i ever had..

aku nak sgt jadi budak balik..

if jadik budak2.. aku x yah sebok pk2 sal masalah sume jadah ni.. menyemak kepale otak.. aku busan ngan masalh.. yeahh mmg masalh mendewasekan kite.. but xkan kowang x penah pk nak idup bebas dari maslah.. .. ingt lagy time kecik2 dulu.. bgun tydoo lewat kene marah ngan mama.. tapi muke relex jew.. mandi2.. makan2.. then amek beskal p jalan2 ngan kwn2. masok utan.. main bola... masok longkang.. owwhhh ... snapp aku windu nak wat sume tu agy... gado ngan kwn2. pastu baik balik.. gado agy n baik lagy.. waaaaaa.a.. nak jadii kecik balik... if i can turn back time.. kan best... aku ingt lagy time kecik2.. aku ,kwn2 n sepupu aku..ngan beskal sowang 1.. pegy panjat bukit ane tah.. mcm traveller la. haha.. nak g tempat bwu.. best weehh.. pastu terjumpe ngan rangke ape bende tahh.. kiteorg punyer xcited mcm mende tu fosil la.. haha.. kowang penah tgok cite kampung boy  yg jumpe fosil dinosor tu.. haaa lebey kuang cam tu la.. p kiteorg jumpe kepale jew.. bwk balik umah tunjuk kt mama n abah,,, muke sowang2 x nak lagy bangge la.. last2 kene marh wawawa... bab pegy tempat ntah pape.. hahha.. kene kurung duk luar umah.. haha.. aku windu zaman tu.. if bleh dapt balik.. aku xnak jadi besa da.. dulu cbok nak jadi org besa.. bab nak solek2.. time kecik2 mama x bg solek.. haha.. tu je motip aku nak jadi besauu haha ape punye org la....kalu nak cite kat cini mmg x abes la.. sampai tahun depan pun. x kan abes... anty aku cite lagy yep ...
jika tertypo sowi la yerp.. x suke bace 2 kali.. hihihhi

No comments:

Post a Comment