Followers

Sunday, 22 May 2011

fall in love again??? huuurrmm... mayb yes mayb not...

i have a serious broken heart once.. it's like dis world will gonna be the end of my life.. .. i juz can't forget dat 4 da rest of my life.. it;s like im stuck in my own mind 4 ever!!! u now how it's like... u'll think dat ur life is just around the conner. okee!!! stopp!!! bukan ni yg aku nak cite.. aiiishh.. terbawak2. plakk.. i meet some1 else.. dats a good news.. hehe..tapi kiteorg x jumpe lagy.. but aku rase hapy walaupun aku x penah jumpe die..yeahh. kiteorg akan jumpe.. but bukan skang.. mesty kowang pk kan. knpe plakk suke sedangkan x penah jumpe.. haaaaa.. itu la aku nak cite skang ni.. yg aku tau kiteorg mule2 kenal lam ym kot.. haha lebeyh kuang la. x ym fb.. x fb myspace.. rasenyer fb kot.. haha.. mcm mane aku bleh rapat??? kiteorg rapat sebab myb ade chemistry kot. haha.. cewahh.. x dek la.. aku rase bile aku chat ngan die kan.. aku rase cam aku.. x dekk aku nak bertapis2..bese kan org kalu chatting nk nampak baik. nak nampak cantekk nak nampak elok.. die la perfect kan..kan..kann.. tol x ape aku ckpp.. bukan aku sowang cam tu. sume org mcm tu.. but dengan mamat nehh.. aku x penah nak bertapis. aku nak ckp ape pun aku ckp je.. aku cume rase mcm aku bile aku ckp nan die.. huurmm.. sebenarnyer aku x declare pape pun agy ngan die ni.. agak lame jugak la aku tunggu ... bab masalh die jauh sgt... keje la katekan.. aku mls nak control org... die bukan sape2 pun aku nak cntrol2 ann.. hahha.. heeee.~~~ 1 agy.. die ni perasann ciut.. hadoii.. nak je aku ketok2 dahi die bg jendul.. haha.. x dekk sivik betol.. law betol un die kiut bukan aku nak bgtau un.. haha.. actually i kinda like dis guy.. tpi x leh bgtau lagy mcm mane "like" tu.. bab aku un x bleh nak bgtau ... but yeahh i like him.. hehehe.. nak tgok gambarr die x??? huurmm... ahhaha.x payah lagy la.. if da declare or pape anty aku letakk byk2 sampai kowang bosan tgok muke die.. haha.. k daaaa..

2 comments:

  1. i think i knw tht boy . ~ lalala ~

    ReplyDelete
  2. owhh... which boy??? ade 2 boy kat atas tu..

    ReplyDelete